Pääsiäisen suloisin näky: Vauvalaiskiaiset söpöilivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläinten poikaset ovat hurmaavia veijareita, ja niiden läsnäolo on aina aikuisen ihmisen mieltä hellyttävää. Söpöilijöitä voi bongailla myös YouTube-videoilta, joissa niiden telmintä ja arkitottumukset ovat ihanaa seurattavaa.

YouTube
YouTube

Nyt eräällä videolla nähdään laiskiaisvauvojen elämää valottava kooste. Siinä nähdään nuoria pikkulaiskiaisia, jotka muun muassa halailevat ihmisiä, nautiskelevat ruokaansa ja temppuilevat kiipeilytelineessä. Otusten puuhat ovat valloittavaa katseltavaa.

Muutkin eläimen poikaset osaavat hurmata. Kerroimme äskettäin ihastuttavista videoista, joilla nähtiin esimerkiksi elefantin poikasen palloleikkejä ja jääkarhunpennun ensi askeleita. Kevään herttaisimpiin videoihin lukeutunee myös pätkä, jolla leijonanpennut tapasivat ensi kertaa isänsä – ja saivat kuulla kunniansa.