6 näppärää muuttovinkkiä – näin säästät hermojasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muuttamista vihaavat kaikki – todennäköisesti jopa ne, jotka työskentelevät muuttomiehenä ammatikseen. Usein tavaroiden pakkaaminen ja siirtäminen vie aikaa, ja stressaa muuttajaa. Entä jos kaiken voisi tehdä helpommin?

YouTube
YouTube

Videolla kerrotaan kuusi hyvää vinkkiä, joiden avulla muuttaminen sujuu helpommin. Monet käyttävät muutossa apuna pahvilaatikoita, koska niitä saa usein ilmaiseksi kaupoista. Pahvilootia on helpompi nostella ja siirrellä paikasta toiseen, jos niihin leikkaa käteen sopivat aukot.

Vaatteet voi myös laittaa roskapusseihin, ja esimerkiksi hengareissa roikkuvien paitojen päälle pystyy nopeasti vetäisemään suojaavan pussin. Näin vaatteet ja hengarit pysyvät hyvässä järjestyksessä. Lisäksi kaikki kaulakorut voi kiinnittää wc-paperirullaan, jolloin ne eivät takerru ikävästi toisiinsa. Loput vinkit näet videolta.