Ampiaisparvi hyökkäsi golf-pelaajan kimppuun – joutui sulkeltamaan vesiesteeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnossa voi joskus joutua äkäisten ampiaisten hyökkäyksen kohteeksi, eikä iskulle ole välttämättä olemassa selvää syytä. Nyt näin on käynyt golf-ammattilaiselle Pablo Larrazabalille, jonka kimppuun vihaiset ampiaiset iskivät kesken televisioitavan golfturnauksen Kuala Lumpurissa.

YouTube
YouTube

Ilmeisesti Pablo Larrazabal ei häirinnyt ampiaisten pesää, vaan ne olivat lentäneet paikalle toisaalta. Mies joutui huitomaan ampiaisia jonkin aikaa, mutta isku ei päättynyt. Larrazabalia pisti noin 20 ampiaista, kunnes hän päätti ryhtyä erikoiseen ratkaisuun ja sukelsi vesiesteeseen. Koska kyseessä oli televisioitava tilaisuus, päätyi materiaali nopeasti myös verkkoon. Asiasta kertoi ESPN.