Arnold Schwarzenegger photobombasi leikkauksesta toipuvan poikansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itävalloista Hollywoodiin muuttanut Arnold Schwarzenegger on mahdollisesti kaikkien aikojen tunnetuin toimintatähti. Mies on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa. Lisäksi hän toimi Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003 – 2011.

Nyt Arnold Schwarzenegger on herättänyt hämmennystä photobombaamalla poikansa sairaalassa. Toimintatähti vieraili leikkauksesta toipuvan Patrick Schwarzeneggerin luona, ja otti itsestään ja pojastaan yhteiskuvan 20-vuotiaan nuoren miehen ollessa vielä nukutuslääkkeen vaikutuksen alaisena. Patrick suhtautui herättyään humoristiseen kuvaan hyvällä mielellä.

– Leikkaus onnistui, nyt rukoilen nopeaa parantumista. Kiitoksia Arnold Schwarzeneggerille, joka photobombasi minut ollessani taju kankaalla, Patrick Schwarzenegger twiittasi.

Taannoin internetissä levisi video, joka koosti kaikki Arnold Schwarzeneggerin esittämien hahmojen valkokankaalla suorittaneet tapot. Näitä oli kertynyt yhteensä 509 ihmisen ja eläimen verran, ja videokooste kestääkin lähes puoli tuntia. Eniten Arnold laittaa vastustajiaan kylmäksi 80-luvun toimintaseikkailuissa, erityisesti Commando-elokuvan ikimuistoisessa lopputaistelussa.