Sanomalehdessä julkaistiin 3D-mainos – upea näky saa hieraisemaan silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Printtimedian vääjäämätön loppu lähestyy parhaillaan nopeasti, ja erityisesti iltapäivä- ja sanomalehtien levikit ovat olleet jo pitkään syöksyssä. Mainosrahat ovat samalla siirtyneet lehdistä erityisesti verkkoon, jossa voidaan toteuttaa lukemattomia uudenlaisia mainosmuotoja.

Felipe Salazar
Felipe Salazar

Moni voisi kuvitella, että sanomalehdissä ei enää keksitä mitään uutta mainosrintamalla. Nyt Felipe Salazar on kuitenkin keksinyt julkaista sanomalehdessä 3D-mainoksen, joka sai lukijat hieraisemaan silmiään. Luokiteltujen ilmoitusten sivulla Salazar muokkasi ilmoituksia siten, että ihmisen silmään muodostui kolmiulotteinen kuvio.

Näetkö sinä mikä kuvio mainoksesta muodostuu? Vinkkinä todettakoon, että se on eräs jokaisen kodin huoneista…