Huh huh! Skeittari pani koirat vetohommiin – uskomaton vauhti esikaupunkialueella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläimille voi opettaa monenlaisia temppuja. YouTube-palvelussa on materiaalia, joka todistaa, että koirat voivat esimerkiksi oppia hakemaan oluen jääkaapista, mikäli omistaja vain näkee tarpeeksi vaivaa. Nyt hurttia on hyödynnetty skeittaamisessa.

YouTube
YouTube

Skeittari George Evans lähti laudan kanssa ajelulle pitbullit mukanaan. Lopputulos oli vinkeä. Koirat antoivat nimittäin Insta Ramp -sivuston miehelle aikamoiset vauhdit, kun ne vetivät häntä pitkin teitä.

Skeittaus ei aina kysy ikää. Kerroimme äskettäin vanhemmasta miehestä, jonka skeittivideo päätyi YouTubeen. Tervaskanto oli itsekin ihmeissään kyvyistään – mies osasi nimittäin temppuilla kohtuullisen näyttävästi ikäisekseen harmaahapseksi.