Victoria Silvstedt dippasi silikoninsa aaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen mallikaunotar Victoria Silvstedt on toiminut urallaan muun muassa valokuvamallina, näyttelijättärenä ja laulajattarena. 39-vuotias povipommi on viime vuosina keskittynyt pääasiassa joogaan ja rantalomailuun.

Parhaillaan Victoria viettää pääsiäistä Miami Beachilla lomaillen. Eilen povipommi kuvattiin kastautumassa meren vilvoittaviin aaltoihin yhdessä ystäviensä kanssa.

39-vuotias Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Kielitaitoinen nainen puhuu sujuvasti ruotsia, englantia, ranskaa ja italiaa. Hän julkaisi vuonna 1999 Girl on the Run -debyyttialbumin. Kaunotar tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.