Abigail Clancy on upea alusvaatemalli – kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy on monille suomalaisillekin tuttu näky vähäpukeisista kuvistaan. Toisinaan mallikaunotar on esiintynyt kuvissa myös täysin ilkosillaan. Brittimiehet rankkasivat mallin muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona. Parhaillaan Dubaissa aikaa viettävä mallikaunotar nähdään nyt uusissa mainoskuvissa, joissa hän esittelee yhtiön tuoreita alusvaatteita.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.