Mikä bikinivartalo! Tässäkö kuumin Kardashian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta pinnalle ponnahtanut Kourtney Kardashian lomailee parhaillaan Meksikossa. Neitokainen ehti päätyä jo paparazzikuviin Penelope-tyttären kanssa. Hän on julkaissyt kuviaan ahkerasti myös Instagram-sivustolla, mutta nyt vuorossa ovat paparazzit.

Kourtney on parhaillaan viettämässä 35-vuotisjuhliaan perheineen Las Vegasissa, jossa hänet kuvattiin eilen nautiskelemassa hotellin uima-altaalla auringonpaisteesta.

35-vuotias Kourtney Kardashian varttui Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän sai mediahuomiota ensin ystävystymällä Paris Hiltonin kanssa. Kourtney on yhdessä siskojensa Kimin ja Khloen kanssa lanseerannut useita vaatemallistoja ja tuoksuja. Hän on ollut Scott Disickin kanssa yhdessä vuodesta 2007 lähtien. Heillä on yhteiset lapset, Mason ja Penelope.