Orange Is the New Black tekee paluun – tältä näyttää toinen tuotantokausi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon Suomessa ja muualla maailmassa noussut Netflix-televisiosarja Orange Is the New Black tekee pian paluun. Sarjan toista tuotantokautta on odotettu kovasti sen jälkeen, kun ensimmäinen kausi naulitsi katsojat päätelaitteiden ääreen. Nyt toisen kauden traileri on julkaistu maistiaiseksi.

YouTube
YouTube

6. kesäkuuta jatkoa saava Orange Is the New Black perustuu tositapahtumiin, joissa Piper Kerman tuomittiin vankilaan ex-tyttöystävän huumekauppoihin liittyneen rahalähetyksen takia. Exä ilmestyy samaan vankilaan, ja soppa on keitetty. Vankilan hahmoista saatiin uudelleendramatisoinnissa aikaan monia herkullisia juonenkäänteitä. Sarjassa päähenkilön nimeksi on muutettu Piper Chapman. Sarjan toisella kaudella nähdään muutamia uusia vankeja.