Ferne McCann otti rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien kohutuimmista realitysarjoista lienee englantilainen The Only Way Is Essex, jota on esitetty Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Sarja on tehnyt monista henkilöistään tähtiä, ja eräs heistä on näyttävä naiskaunotar Ferne McCann.

McCann suuntasi monista kollegoistaan ja muista brittitähdistä poiketen lomailemaan Kanariansaarten Teneriffalle. Siellä televisiotähti majoittui Villa Cortesiin, jonka uima-altaalla hän rohkeni riisua yläosansa saadakseen rajatonta rusketusta.

Malliuraakin tehnyt 23-vuotias Ferne McCann tuli mukaan TOWIE-realitysarjaan vasta sen yhdeksännellä tuotantokaudella seurustellessaan Charlie Simsin kanssa. Elokuussa 2013 pari erosi Charlien petettyä, mutta palasi kuitenkin pian taas yhteen.