Isä antoi 6-vuotiaan ajaa Harley-Davidsonilla – nettiraivo räjähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cooleimman isän määritelmästä voidaan olla montaa mieltä, sillä joidenkin mielestä cooleimmat tempaukset ovat karmaisevan vaarallisia. Sellaiseksi on nyt ainakin leimattu perheenisän päätös antaa kuusivuotiaan poikansa ajaa Harley-Davidson -moottoripyörällä maantiellä.

YouTube
YouTube

Coloradolainen perheenisä Jacob Hughes julkaisi videon, jossa hänellä on Ryan-poika kyydissään. Poika istuu isän edessä jalkojen välissä kädet kiinni ohjaustangossa. Yllättäen isä itse irrottaa otteensa ja ohjaustangosta pitää kiinni vain pikkupoika.

Hauskaksi videoksi tarkoitetulla julkaisulla olikin nettiin päästyään päinvastainen seuraus, sillä katsojat tyrmäsivät videon rajusti, ja Jacob Hughes on sittemmin saanut valtavan määrän raivostuneita kommentteja. Tämä siitä huolimatta, että isä kykeni ainakin jossain määrin ohjaamaan moottoripyöräänsä vartalonsa painopisteellä. Vaaratilanne oli kuitenkin ilmeinen.