Kansanedustajaehdokkaan valtti: ”Vartuin sikoja kastroiden”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Politiikkaan pyrkivillä ei ole aina korkeakoulututkintoa tai sopivaa pätevyyttä virkaansa. Suomessakin ministerin pallille voi todistettavasti päästä kaupan kassalta tai opettajan tehtävistä. Nyt Yhdysvalloissa senaattoriksi pyrkii sikojen kasvattaja Joni Ernst tällä upealla kampanjavideolla.

YouTube
YouTube

Nainen kertoo kasvaneensa iowalaisella farmilla ja kastroineensa sikoja koko elämänsä. Ehdokkaan mielestä tämä pätevöittää hänet tekemään päätöksiä koko kansan etuja silmälläpitäen. Kuka tahansa, joka on tarttunut karjua palleista, osaa pistää Washingtonin päättäjät kuriin – niinkö?

– Washington on täynnä tuhlareita – pistetään heidät vinkumaan, kuuluu Ernstin loppukaneetti kampanjavideolla.