Kelly Bensimon säväyttää yhä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tunnetaan viihdelehdissä parhaiten siitä, että nainen tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli huippumallina. Viime aikoina Kelly on ollut esillä lähinnä bikiniposeeraustensa merkeissä.

Nyt Kelly on suunnannut lomailemaan Italiaan, jossa hänet kuvattiin eilen rannalla Napolissa. Äskettäin oman In the Spirit Of -hajuvetensä lanseerannut julkkistähti oli sonnustautunut lomapäivänsä kunniaksi värikkäisiin bikineihin.

45-vuotias Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.