Kissa valjasti pikkutytön ratsukseen – meno kuin poniratsastuksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset ja eläimet ovat suosituimpia aiheita mainoskuvissa varmaankin siksi, että molemmat herättävät potentiaalisissa asiakkaissa jonkinlaisia tuntemuksia. Monissa lapsiperheissä päästään seuraamaan läheltä eläinten ja lasten välisiä leikkejä ja kun ne etenevät sulassa sovussa, on niitä ilo myös katsella.

YouTube
YouTube

Victor Vergara on ladannut verkkoon hauskan videon, jossa kissa roikkuu pikkutytön selässä kuin ratsastaja hevosensa päällä. Kaksikko painattelee pitkin olohuonetta, eikä mirri tunnu olevan lauleskelevan lapsukaisen kyydistä yhtään ihmeissään.

Lapset saattavat saada eläimistä itselleen uskollisen ystävän ja leikkitoverin pitkälle elämään. On olemassa useita esimerkkejä, joissa tenava ja koira opettavat ja vahtivat toinen toisiaan. Videolla esiintyvä kaksikko viettää todennäköisesti useita mukavia hetkiä yhdessä.