Naamiaisten huippu! Laama pukeutui Batmaniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Batmanin historian alkuajoista saakka lapset ja lapsenmieliset ovat saaneet pukeutua lepakkomiehen mustaviittaiseen trikooasuun. Puvun ulökonäkö on muuttunut vuosien saatossa harmaasta ja pyjamaa muistuttavasta kalsariasusta tekolihaksilla varustettuun toimintasankarin vaatekertaan. Nyt pukuun on ängetty laama.

Jostain syystä erilaisiin asuihin puetut eläimet naurattavat ihmisiä suuresti ja nyt Indiana State Fair -tapahtumassa Indianapolisissa on nähty lepakkomiehen asuun puettu sorkkaeläin. Indystar-julkaisu otti Batman-laamasta kuvan Twitteriin ja ihmiset ovat keksineet hauskoja vitsejä laaman kustannuksella. Esimerkiksi io9-julkaisun sivulla olevaa kuvaa on kommentoitu osuvasti: ”llamallamallamallamallama, llamallamallamallamallama, Batman!”

Kamelieläimiin kuuluvat laamat ovat perinteisiä eteläamerikkalaisia maatalon kuljetusjuhtia. Laama on läheistä sukua alpakalle, jonka karvaa käytetään monipuolisesti käsityöteollisuudessa. Laama-Batman ei tällaista villaa tarvitse – sillä on jo päällään lepakkomiehen kaikkivoipa viitta.