Mies soitti kitaralla 16 videopelin tunnarit minuutissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikilla on videopeleissä suurempi merkitys, kuin helposti saattaisi kuvitella. Tarttuva tunnussävelmä jää soimaan päähän pitkien pelisessioiden jälkeen, ja klassisista pelimusiikeista on viime vuosina kuultu internetissä esimerkiksi monen sortin cover-versioita.

YouTube
YouTube

Nyt klassisten videopelien ystäviä hemmotellaan videolla, jossa Chad Neidt -niminen mies esittää akustisen kitaran avulla koosteen tunnettujen pelien tunnussävelmistä. Mies onnistuu sisällyttämään hieman yli minuutin pituiselle videolle tunnistettavia sävelmiä peräti kuudestatoista klassikkopelistä.

Kooste alkaa ikivihreän Pac Man -sokkelopelin simppelistä sävelmästä ja jatkuu aina Red Dead Redemption -länkkäritarinan Far Away -kappaleeseen. Väliin mahtuu muistettavia melodioita muun muassa Super Mario, Sonic ja Metal Gear Solid -peleistä.