Maailmankuulu muotikuvaaja vaati mallilta seksiä? Kohukuva leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken tunnetuin muotikuvaaja on Terry Richardson, joka on kuvannut viime vuosina lähes kaikki maailman kuumimmat supermallit Kate Uptonista artistit Kate Mossiin ja Lady Gagasta Miley Cyrusiin – yleensä alastomana. Nyt hän on joutunut uransa suurimman kohun keskiöön.

Mallikaunotar Emma Appleton väittää, että Richardson on tarjonnut hänelle New Yorkissa kuvaussessiota Vogue-lehdelle. Vastineeksi kuvausten järjestämisestä hän halusi kuitenkin harrastaa seksiä Appletonin kanssa. Emma perustaa väitteensä Richardsonilta saamaansa tekstiviestiin, josta hän on julkaissut verkossa myös kuvakaappauksen iPhonestaan.

Viestin aitoutta ei kyetä luonnollisestikaan täysin varmistamaan. Vogue-lehden tiedottaja Hildy Kuryk kuitenkin ilmoitti, ettei se ole tehnyt yhteistyötä Richardsonin kanssa enää vuoden 2010 jälkeen eikä aio tehdä jatkossakaan. Myös ruotsalainen vaatejätti H&M on irtisanoutunut yhteistyöstä miehen kanssa.

Uudet syytökset tulevat vain kuukausi edellisten jälkeen. Maaliskuussa malli Charlotte Waters kertoi kokemuksista, joita hän sai Richardsonista 19-vuotiaana. Waters kertoi valokuvaajan nuolleen hänen takapuoltaan, joutuneensa puristelemaan kuvaajan kiveksiä ja saaneensa siemensyöksyssä siemennestettä kasvoilleen.

Niin ikään maaliskuussa mallit Sarah Ziff ja Alice Shoemaker kertoivat Hufington Postille kuvaajan olevan perverssi saalistaja. Myös monet muut mallit ovat viime vuosina tehneet samanlaisia paljastuksia.

Twitter
Twitter