Tältä videopelien tulevaisuus näyttää – erotatko tosielämästä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Videopelien ystävien odotus palkittiin viime vuonna, kun uuden sukupolven konsolit tulivat vihdoin markkinoille. Sony lanseerasi uuden Playstation 4 -pelikoneen, kun taas Microsoft julkaisi Xbox One -konsolin. Koneet ilmestyivät kauppoihin loppuvuodesta, sopivasti joulumarkkinoille.

YouTube
YouTube

Uuden sukupolven pelikonsolien tarjoamia teknologisia mahdollisuuksia ei ole vielä täysin lunastettu, vaikka niille tähän mennessä tuotetut pelit ovatkin visuaalisesti näyttäviä. Tähän on kuitenkin tulossa muutos, ainakin mikäli Better Reality -yhtiön Get Even -pelin traileriin on uskomista. Pelin grafiikka on erittäin korkeatasoista, joskin siihen on sekoitettu myös tosielämän videota.

Kotaku-sivuston mukaan trailerissa esitelty materiaali on peräisin itse pelitilanteesta eikä esimerkiksi pelkästä välidemosta. Aivan heti Get Even -peliä ei kuitenkaan kannata odottaa markkinoille. Sen odotetaan ilmestyvän aikaisintaan vuonna 2015.