Poliisi Rovaniemen mystisestä varkaudesta: ”Onkohan jollakulla ollut tarve?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat yleensä kansakunnan heikkolahjaisinta väestönosaa, ja se näkyy usein myös rikosten tekotavassa. Ajoittain poliisi kuitenkin joutuu ihmettelemään tekotapojen lisäksi myös varkaiden matkaan lähtenyttä saalista, kuten esimerkiksi parhaillaan Rovaniemellä.

Poliisin mukaan Rovaniemen Jänkätiellä sijaitsevan aikuiskoulutuskeskuksen pihalla pysäköitynä olleen auton takaluukku anastettiin pääsiäisen aikaan. Mercedes-Benz -merkkisen farmarimallisen auton takasivulasi oli rikottu ja koko takaluukku oli lähtenyt varkaiden mukaan.

Kyseessä oli vuosimallia 1991 oleva harmaa 5D Combi, joka ei ole nykyisin ihan yleisempiä Mersun malleja. Poliisi epäilee, että varas etsi juuri tällaista takaluukkua.

– Onkohan jollakulla ollut tarve juuri sellaisen Mersun takaluukulle? Jos tiedät asiasta jotain, ota yhteys poliisiin rikostorjunta.lappi@poliisi.fi tai numeroon 0295 466 250, poliisi ilmoittaa.