Hylätystä salkusta poliisioperaatio Tampereen Koskikeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaiselle lentomatkaajalle lienee selvää, että lentokentillä ei saa jättää laukkujaan hetkeksikään vartioimatta, sillä niitä voidaan helposti pitää pommin piilopaikkoina. Eilen hylätty salkku aiheutti poliisioperaation Tampereella Koskikeskus-kauppakeskuksessa.

Poliisi sulki Satakunnankadun. Kuva: Stara
Staran arkistokuva

Eilen iltapäivällä erään liikekiinteistön eteen oli hylätty pienikokoinen työkalusalkku, jossa luki ”pommi”. Poliisi sai tiedon asiasta kello 15.19. Poliisi meni tarkistamaan asiaa ja eristi aluetta salkun läheisyydestä poliisin työrauhan takaamiseksi.

Salkku osoittautui kuitenkin nopeasti tyhjäksi, ja poliisi otti sen talteen. Mikään ei viitannut todelliseen uhkaan, vaan perättömään vaarailmoitukseen. Poliisi tutkii parhaillaan salkun alkuperää. Salkun jättäjä voi paljastua esimerkiksi kauppakeskuksen videotallenteista.