Kate Uptonin rinnat pursuivat liian pienestä mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin mallikaunottariin, ja hänet halutaan mainoksiin, elokuviin ja lehtien kansikuviin. Nyt Kate on myös elokuvatähti, sillä hänen tähdittämänsä Hollywood-elokuva on juuri saanut ensi-iltansa.

Los Angelesin Regency Village -teatterissa juhlittiin juuri The Other Woman -elokuvan ensi-iltajuhlia, joissa oli läsnä luonnollisesti myös elokuvan tähdet. Kate Upton yllätti saapumalla punaiselle matolle aivan liian pieneen mekkoon sonnustautuneena. Hänen rintansa eivät mahtuneet asun sisään luonnollisesti.

The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin esittämä nainen saa tietää poikaystävänsä olevan naimisissa, ja liittoutuu tämän Leslie Mannin esittämän vaimon kanssa kostaakseen miehelle. Kate Upton esittää miehen kolmatta rakastajatarta. Äskettäin paljastui, että elokuvan kuvauksissa Uptonin kanssa näytelty liian raju seksikohtaus johti miestähti Nikolaj Coster-Waldaun loukkaantumiseen. Upton piiskannut ja lyönyt miestä oikeasti seksikohtauksen aikana.

Kate Upton on mallikaunotar, mutta hän on jo esiintynyt lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.