Levillä vauhdikas pääsiäinen: 12 putkassa – autoa haukkuneet pahoinpideltiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapin hiihtokeskusten vuoden odotetuin tilaisuus on perinteisesti ollut pääsiäinen Levillä, jossa aurinko paistaa ja viini virtaa aamusta iltaan iloisissa merkeissä. Tänäkin vuonna Levin pääsiäinen oli tuttuun tapaan vauhdikas, joten myös poliisilla riitti töitä.

Kuva: Stara
Kuvan henkilöt eivät liity tapauksiin. Staran arkistokuva

Levin reaaliaikaiset näkymät nyt Levi Skyview Live 360 -panoraamanettikamerasta.

Viranomaisten mukaan putkaan kuljetettiin pääsiäisen aikana yhteensä 12 henkilöä. Lisäksi poliisi kertoi tapauksesta, jossa kaksi ohikulkijaa pahoinpideltiin heidän arvosteltuaan mökin edessä ollutta autoa. Auton haltija kuuli puheet mökkinsä terassille, ja tuloksena molemmilta ohikulkijoilta särkyivät silmälasit. Toiselta puhkesi lisäksi tärykalvo korvasta.

Espoolainen mies ajoi Levillä firman autolla poliisin haaviin ja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat 1,6 promillea. Lisäksi perinteiseen tapaan useita henkilöitä kuljetettiin poliisin pahnoille ravintoloissa järjestysmiesten kanssa sattuneiden kahnausten seurauksena. Tiedossa ei ole olivatko yhteenotot asiakkaiden vai järjestysmiesten aiheuttamia.

Kuva: Stara
Kuvan henkilöt eivät liity tapauksiin. Staran arkistokuva