Jymy-yllätys tyttärelle – pääsiäispupu olikin sodasta palannut isä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaiselle lapselle on erittäin pelottavaa, jos oma vanhempi joutuu lähtemään pois kotoa joksikin aikaa. Pelko voi olla vielä lamaannuttavampi, mikäli isä joutuu sotimaan. Jälleennäkeminen voikin olla ikimuistoista tällaisissa tilanteissa.

YouTube
YouTube

Ohiolainen Avery Phillips antoi Steve-isälleen itse tehdyn sydämen lahjaksi, ennen kuin mies lähti Afganistaniin. Laivaston sotamies antoi hänelle nuken, jossa oli nauhoitettu viesti. Viestissä isä kertoi rakastavansa lastaan ja palaavansa pian kotiin.

Tyttö kantoi nukkea jopa paikkaan, joka ostoskeskukseen tapaaman pääsiäispupua. Pupu kysyi lapselta, mitä hän eniten haluaisi pääsiäiseksi. Kun pikkuneiti paljasti tahtovansa isän kotiin, yllätys olikin melkoinen. Pupumaskin alta paljastui oma isä, uutisoi WTFR-sivusto.