Hupsista! Seksikokeilu aiheutti pahat palovammat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kokeellisessa seksissä hyödynnetään kodista löytyviä esineitä ja asioita, kun esimerkiksi kynttilästä sulattamalla saa aikaiseksi lämmintä steariinia vartalon iholle valutettavaksi. Nyt TLC:n esittämä huono-onnisista seksiseikkailuista kertovassa Sex Sent Me to the ER -televisiosarjassa kerrotaan hieman toisenlainen sulatuskokeilu.

YouTube
YouTube

Josi ja Michael ovat seksuaalisesti kokeellinen pariskunta, ja he ovat testanneet makuuhuoneessa lähes kaikkea mahdollista. Eräänä päivänä Michael oli nähnyt kauppareissullaan hyllyssä jättikokoisen nallekarkin ja hän päätti yllättää vaimonsa suurella herkulla. Kuten parin tyyliin kuului, otettiin myös muhkea herkku mukaan vällyjen väliseen nautintoon.

Mies oli päättänyt sulattaa karkin valuvaksi mahlaksi naisen päälle levitettäväksi, jonka jälkeen hän saisi nuoltua herkun rakkaansa iholta pois. Valitettavasti mikrossa sulatettu sokerikarkki ei jäähdy kovinkaan nopeasti ja naisen rinnuksille kaadettu nallekarkki sai aikaan järisyttävät palohaavat. Ennen sairaalareissua Michael onnistui kuitenkin vielä polttamaan kielensä tulikuumaan herkkuun samalla, kun hänen naisensa kärsi tuskissaan etumus palaneena. Lääkäri antoi parille ikimuistoisen puhuttelun ja parantuminen kesti kolmisen kuukautta.