Smoukahontas esitteli siskonsa, twerkkasi ja opetti suomea: ”Suksi tunturiluolaan!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pietarsaarelainen Sara Maria Forsberg on maailmalla hyvin tunnettu YouTube-ilmiö, joka sai äskettäin rahakkaan parin vuoden työsopimuksen Los Angelesissa. Neitokainen julkaisi äskettäin videon, jossa tunnusti itseironiseen tyyliinsä niitä asioita, joissa hän ei loista täydellisesti.

YouTube
YouTube

Nyt Sara nähdään uudella YouTube-videolla, jossa hän vastailee faniensa lähettämiin moniin kysymyksiin omintakeisella tavallaan. Videolla nähdään muun muassa hiuksensa kihartaneen neitokaisen twerkkaamista ja lapsuudenkuvia.

Sara Maria Forsberg tuli tunnetuksi videoillaan, joilla hän matki onnistuneesti eri kieliä ja musiikkigenrejä. Hänet kutsuttiin äskettäin Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmaan vieraaksi, minkä lisäksi neito tapasi yhteistyökumppaniehdokkaita ja julkkiksia Kaliforniassa. Tapaamiset poikivat työsopimuksen, ja Forsberg on nyt muuttamassa rapakon taakse.