Fanilippisten tulevaisuus – suosikkijoukkue vaihtuu napin painalluksella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaisten urheilujoukkueiden logoilla varustetut lippalakit ovat suosittuja niin urheilufanien kuin katumuodin ystävienkin keskuudessa. Kaikkien suosikkijoukkueiden hattujen hankkiminen tulee kuitenkin kalliiksi, sillä merkkilippikset ovat usein varsin hintavia.

Livelids-merkki lupaa helpottaa lippalakkien käyttäjien elämää huomattavasti. Yhtiön lippiksissä on nimittäin LCD-näytöt, joihin käyttäjät voivat itse valita kuvansa. Hattu liitetään micro-USB-johdolla tietokoneeseen, ja näin omistaja voi vaihtaa näyttöön mieleisensä joukkueen logon tai minkä tahansa haluamansa kuvan.

Toistuvasti häviävän entisen suosikkijoukkueen vaihtaminen uuteen ja parempaan ei ole koskaan ollut näin helppoa. Livelids-lippis maksaa Yhdysvalloissa 75 dollaria, eli noin 54 euroa.