Alieneihin yhteydessä olleet saivat tukiryhmän

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jotkut meistä tuntevat viehätystä tähtiä, universumin salaisuuksia ja tietenkin avaruuden vielä tuntemattomia asukkeja kohtaan. Osa ihmisistä väittää kohdanneensa elämänsä aikana alienin. Monet tällaisista kontaktihenkilöistä saavat hullun maineen.

Nyt Britanniassa alienin kohdanneet henkilöt ovat viimein saaneet oman tukiryhmän. The Anomalous Mind Management, Abductee, Contactee Helpline järjestää toimintaa niille, jotka uskovat olleensa kontaktissa avaruusolentoihin. Järjestäjät toivovat, että tilaisuuksissa ihmiset pääsevät vihdoin puhumaan aiheesta ilman kiusaamista.

Tukiryhmä kokoontuu Hastingsissa, Itä-Sussexissa. Perustajan Joanne Summersin mielestä on tärkeää tarjota turvallinen paikka, jossa ihmiset voivat kertoa tarinoitaan ilman nauramista ja pelkoa, uutisoi Daily Star -lehti.