Jennifer Hudson esitteli upean tiimalasivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rehevänä kaunottarena tunnettu Jennifer Hudson nousi aikoinaan julkisuudeen American Idol -kykyjenetsintäkilpailusta. Jennifer laihdutti lapsensa synnyttämisen jälkeen peräti 40 kiloa, jonka jälkeen hän on tehnyt näyttävää uraa myös elokuvien parissa.

Eilen Jennifer ja hänen nykyinen upea tiimalasivartalonsa kuvattiin Brown Shoe Companyn satavuotisgaalassa, jonne Hudson oli pukeutunut näyttävään mustaan asuun.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan Oscar-pystillä palkittu Jennifer Hudson nähdään kolmessa elokuvassa. Ne ovat The Inevitable Defeat of Mister and Pete, Black Nativity ja Lullaby. Ensinmainitussa hän näyttelee heroiiniaddiktion kourissa taistelevaa äitiä. Samalla hän paljasti, ettei ole koskaan juonut alkoholia.