Koira sekosi nähtyään oravan – tälläista ääntä et ole ennen kuullut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

YouTube ja muut videopalvelut pursuavat erikoisia videoita erikoisista tilanteista. Yksi suosituista videoiden aiheista ovat tilanteet, joissa lemmikit päästävät mitä hämmentävämpiä ja erikoislaatuisempia äännähdyksiä.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla tutustumme Rocco-nimiseen englanninspringerspanieliin. Rocco istuu auton sisällä, ja päästää ilmoille todella erikoisia ja koirille varsin epätyypillisiä ääniä.

Tapauksen koira ei ole suinkaan rikki. Kuten monet koirat, Rocco rakastaa oravien ja muiden pikkueläinten jahtaamista. Auton sisälle joutunut koira ilmaisee ääntelyllään halukkuuttaan päästä oravan perään. Videon kuvauksen mukaan omistajat kutsuvat Roccon jokellusta ”oravalauluksi”.