Michelle Lewinin bikinit kuin narunpätkät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin näyttää olevan vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten joukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren Instagram-kuviaan seuraa lähes 700.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Michelle on poseerannut kuvaajille uima-altaalla Miamissa, jossa hän esitteli todella timmiä vartaloaan. Yllään Michellellä oli vain pienenpienet bikinit, joiden alaosa muistutti enemmän narunpätkiä.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.