Slaavikyykky nousi Suomessa kuvailmiöksi – itäblokin asukkaat trendsettereinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu runsaasti poseerauskuvia itärajan tuolta puolen sekä monista Itä-Euroopan entisistä itäblokin maista. Yhteistä näille kuville on usein asento – slaavikyykky. Erityisesti Venäjällä miehen tuntuvat viihtyvän merkittävän usein kyykkyasennossa.

Nyt tästä slaavikyykystä on muodostunut lievästi ivallinen valokuvailmiö verkossa. Se on nimittäin saanut oman hashtaginsa #slavsquat, jolla on julkaistu esimerkiksi Twitterissä ja Instagramissa tuhansia valokuvia. Lisäksi ilmiölle on julkaistu oma verkkosivusto Slavsquat.com.

Instagramissa julkaistujen kuvien perusteella slaavikyykky vaikuttaa olevan tällä hetkellä erityisesti suomalaisten suosiossa. Autenttisessa slaavikyykyssä aikaansa viettävän tulee mielellään olla pukeutunut Adidaksen verkkareihin.