Star Wars -fanin unelma tuli myyntiin – löytyykö olohuoneestasi tilaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Star Wars -saagan ikimuistoisimmista kohtauksista tapahtuu Imperiumin vastaisku -elokuvassa. Siinä Harrison Fordin näyttelemä, ystäviensä kanssa ansaan joutunut Han Solo syväjäädytetään palkkionmetsästäjä Boba Fettin toimesta karboniitti-nimisestä aineesta valmistettuksi patsaaksi.

Splash
Splash

Elokuvissa syväjäädytetty Han Solo päätyi hetkeksi aikaa rikollispomo Jabba the Huttin holviin koristeeksi. Nyt rahakkailla Star Wars -faneilla on mahdollisuus hankkia vastaavanlainen koriste-esine oman kotinsa nurkkaan. Elokuviin liittyviä keräilyesineitä luova Sideshow Collectibles on tuonut markkinoille rajatun määrän aidon kokoisia Han Solo karboniitissa -patsaita.

Keräilyesine on valmistettu Sideshow Collectiblesin mukaan lasikuidusta ja muista laadukkaista materiaaleista. Kyseessä on tarkka, noin kaksi ja puoli metriä korkea, valotehosteilla varustettu jäljennös elokuvissa nähtävästä rekvisiitasta. Aivan huonotuloisimmilla Star Wars -faneilla ei ole valitettavasti mahdollisuutta hankkia omaa Han Soloa kotiinsa, sillä hintaa yhdellä patsaalla on 7.000 dollaria, eli noin 5.060 euroa.