Axwell ja Steve Angello esiintyvät Summer Sound Festivaleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi kolmasosaa ruotsalaisesta Swedish House Mafiasta esiintyy Helsingin Messukeskuksessa heinäkuun lopulla järjestettävällä Summer Sound Festivalilla. Pohjoisen Euroopan suurimmassa elektronisen musiikin tapahtumassa nähdään yhtyeeseen kuuluneet Axwell ja Steve Angello.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Swedish House Mafia oli viimevuotiseen hajoamiseensa asti yksi maailman suosituimmista elektronisen musiikin kokoonpanoista. Kappaleet Save The World, Miami To Ibiza, One (Your Name) ja Antidote sijoittuivat kaikki Top 10 -joukkoon sekä Isossa Britanniassa että Yhdysvalloissa ja myivät yhteensä lähes 1,5 miljoonaa kappaletta.

Yhtyeen viimeinen single Don’t you worry Child muodostui kolmikon suurimmaksi hitiksi ja myi pelkästään Yhdysvalloissa yli kaksi miljooonaa kappaletta. Yhtyeen One Last Tour -jäähyväiskiertue koostui 53 esiintymisestä 36 eri kaupungissa. Summer Sound Festival järjestetään 18. – 20. heinäkuuta. Festivaalin ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Lippupisteessä.