Kiinasta ällistyttävä cover Katy Perryn hitistä – poppari purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Katy Perryn Prism-albumin suurin hitti on tarttuvasäkeinen Roar-poppiralli. Monet neitokaisen fanit ovat jo tehneet kappaleesta oman versionsa. Taannoin Kiinan viranomaiset järjestivät Katy Perrylle upean esityksen Pekingissä.

YouTube
YouTube

Nainen toivotettiin tervetulleeksi kaupunkiin Roar-kappaleen upean orkesteriversion turvin. Katyn kerrotaan tunteneen olonsa tunteikkaaksi maan kansallisorkesterin esitystä seuratessaan. Perry kutsuttiin myöhemmin lavalle, jossa hänelle esiteltiin vanha kiinalainen Xun-soitin.

– Itkin melkein molemmat silmäripseni pois päästä! Esitys oli todella kaunis. En ole koskaan kuullut musiikkiani soitettavan siten. Kokemus oli henkinen, kertoi tähti Kiinan medialle Daily Mirror -lehden mukaan.

Katy Elizabeth Hudson, eli Katy Perry, on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä. Nuoruudessaan nainen soitti hengellistä gospel-musiikkia. Hän ei päässyt ensimmäisellä Katy Hudson -levyllään pitkälle, mutta vuonna 2008 julkaistu One of the Boys -albumi toi naiselle maailmanlaajuisen menestyksen. Hän seurustelee parhaillaan muusikko John Mayerin kanssa. Pari julkaisi äskettäin yhteissinkun Who You Love.