Kim Kardashianin kaula-aukko veti kaiken huomion puoleensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West soutavat noin kuukauden päästä avioliiton satamaan. Pariskunta on valmistautunut vuoden suurimpaan mediatapahtumaan kunto-ohjaaja Gunnar Petersonin avulla.

Häihin valmistautuva Kim Kardashian on ehtinyt myös näyttäytyä julkisuudessa. 33-vuotias realitytähti kuvattiin 23. huhtikuuta Kalifornin Studio Cityssä, jossa hän tuttuun tapaansa keräsi ihmisten katseita tällä kertaa paljastavan kaula-aukkonsa ansiosta. Myös Kimin korvakoru herätti huomiota, sillä tähden vasemmassa korvassa olleessa timanttikorussa luki hänen ja Kanyen tyttären nimi, North.

Thaimaassa äskettäin perheineen lomalla käynyt Kim Kardashian keskittyi matkalla erilaisten hoitojen ottamiseen. Hän muun muassa maksoi yli 200 euroa 15 minuuttia kestäneestä peppu-, kasvo- ja rintakäsittelystä. Kimin ja Kanye Westin Pariisissa salaisessa paikassa järjestettävät häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe.