Zoolander-hittikomediasta poistettiin äänet – katsoisitko tällaista?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden 2001 komediaelokuva Zoolander kertoo miesmallien maailmasta. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Ben Stiller, Owen Wilson ja Will Ferrell. Päähenkilö Derek Zoolander yrittää pitää yllä mainettaan muotimaailman julmassa kurimuksessa, vaikka pinnan alla kuohuva tärkeämmätkin asiat.

Viime syyskuussa eräs YouTube-käyttäjä teki hauskan äänettömän versionsa Zoolander-elokuvan Center For Ants -kohtauksesta. Siinä Ferrellin näyttelemä muotimoguli Mugatu keskustelee Zoolanderin kanssa ja ongelmaa saadaan aikaan muun muassa vääränlaisesta assistentin tuomasta kahvista.

Äänetöntä videota kutsutaan nimellä Mutelander. Videosta on tehty myös toinen versio, jossa kyseiseen videoon on laitettu Wes Andersonin elokuville tyypillinen taustamusiikki.

Elokuvassa Zoolanderista tulee lopulta aivopesty murhaaja, jonka on määrä tappaa Malesian pääministeri muotitapahtumassa. Zoolander-elokuvassa nähdään iso määrä cameo-rooleissa vilahtavia tähtiä. Heidän joukossaan ovat Donald Trump, Victoria Beckham, Emma Bunton, Tommy Hilfiger, Natalie Portman, Paris Hilton, Gwen Stefani ja Heidi Klum.