Haddawayn megahitti uusiksi – aiheuttaa kylmiä väreitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptaivaalle on noussut uusi tähti, kanadalainen laulajatar Kiesza. Hänet tunnetaan parhaiten debyyttisinglestään, jonka nimi on Hideaway. Kappale on menestynyt hyvin maailman singlelistoilla, ja se nousi brittilistan kärkeen.

YouTube
YouTube

Nyt Kiesza on julkaissut oman versionsa Haddawayn What Is Love -kappaleesta. Tulkinta eroaa paljon aiemmasta ysäridiscohitistä. Kanadalaislaulajattaren coverissa on herkkyyttä ja kauneutta.

Calgaryssa syntynyt Kiesa Rae Ellestad, eli Kiesza, oli ongelmissa ensimmäisen Hideaway-musiikkivideonsa teossa. Nainen oli juuri ennen sitä murtanut kylkiluunsa, jolloin liikkeet sattuivat. Videolla tanssiva nainen on kertonut haastattelussa, ettei liikkunut kuukauteen musiikkivideon kuvaamisen jälkeen.