Kännykkäsovellus tilaa lähimmän prostituoidun napin painalluksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet mielenkiintoisista puhelinsovelluksista, joiden avulla voi etsiä itselleen mieluista seuraa joko treffeille tai pelkästään vällyjen väliin. Maksullisia naisia voi puolestaan löytää erilaisten sivustoilla olevien ilmoitusten kautta tai suoraan kaduilta.

Peppr
Peppr

Nyt neitokaisia voi kuitenkin tilata kuin pitsoja kotiin – tai mennä heidän luokseen. Saksassa on julkaistu uusi sovellus nimeltään Peppr, jonka tarkoituksena on saattaa lähiseudun maksulliset naiset ja miehet reaaliaikaisesti suoraan asiakkaiden luokse. Prostituoidut voivat kirjautua palveluun ja kertoa sijaintinsa, taksansa ja erikoisuutensa kuvan kera potentiaalisille asiakkaille, Atlantic Cities -lehti uutisoi.

Sovelluksen on kehittänyt itävaltalainen Pia Poppernreiter, jonka mukaan maksullisten naisten ei tarvitse enää kävellä tuntikausia tien varrella kylminä ja pimeinä öinä asiakkaita päivystääkseen. Sovellus toimii tätä nykyä ainakin Berliinissä. Prostituutio on laillista Saksassa.