Unohtakaa Supermies ja Batman – nyt tulee Superkoira

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersankarin stereotypia on sukkahousuihin tai spandeksipukuun pukeutunut lihaskimppu, joka pelastaa pulaan joutuneita ihmisiä. Supersankarit ovat etenkin pikkupoikien esikuvia, eikä ihmemiehet ole mitään ilman kunnollista viittaa.

YouTube
YouTube

Nyt netissä esitellään kaikkien koirien oma supersankari Panni. Panni-niminen valkoinen länsiylämaanterrieri on pukeutunut omaan sankariviittaansa. Sen sijaan, että Superkoira taistelisi alamaailman pahiksia vastaan, on se päättänyt esitellä alter egonsa villisti liukumäkiä laskien. Pikkuinen koira viilettää viitta suorana pitkin lasten leikkipuistoa ja näyttää laskutaitonsa videolle.

Sankarikoira ei kuitenkaan tyydy pienimpään liukumäkeen vaan etsii jatkuvasti uutta ja suurempaa mäkeä laskettavaksi. Vaikka koirat saattavat normaalisti pelätä liukumäkiä, hyppää tämä yksilö rohkeasti laskuun. Valkoinen länsiylämaanterrieri eli westie sopii hyvin Superkoiran rooliin sen energisen ja ihmisrakkaan luonteensa vuoksi.