Rihannan toppi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa, sillä hän on ollut otsikoissa lähinnä seurustelusuhteensa merkeissä. Hänen huhutaan seurustelevan parhaillaan hittiartisti Draken kanssa, ja hänen exänsä Chris Brown istuu edelleen vankilassa Rihannan pahoinpitelystä.

Nyt Rihanna on kuitenkin näyttäytynyt julkisuudessa hänen osallistuessaan Brooklyn Netsin ja Toronto Raptorsin väliseen playoff-otteluun ystäviensä kanssa. Poptähti yllätti kuitenkin asullaan, sillä jotain oli ehkä jäänyt pukematta. Rihannan yllä oli nimittäin läpikuultava valkoinen paita, joka paljasti hieman turhankin paljon tähden rintavarustusta.

Drake ja Rihanna viettivät äskettäin 16 vieraansa kanssa yksityisen ravintolaillan syömällä ja juhlimalla ravintolassa aamun tunteihin saakka. Laskun kerrotaan olleen noin 7.000 dollaria. Rihannan kerrottiin äskettäin olevan addiktoitunut juustonaksuihin. Hän on erittäin mieltynyt Wotsits-merkin naksuihin ja tilaa niitä aina hotellisviitteihinsä ja limusiiniinsa. 26-vuotias laulaja on kummallisen mieltymyksensä takia henkilökuntansa naurun kohde, koska vaatii herkkuja mukaan joka tilanteeseen.