25 tärkeintä persoonallisuuden piirrettä – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä aidot ihmiset ovat kiinnostavimpia kuin ne, jotka yrittävät kulkea elämäänsä jonkin tietyn normin ja muotin sanelemana. Kauneus on katsojan silmissä, mutta useimpien mielestä rehellinen ja persoonallinen tyyppi on tuhatkertaisesti ihailtavampi kuin henkilö, jonka habitus perustuu teennäisyyteen ja muiden matkimiseen.

Jotkut ihmiset muuttavat elämänsä ja tyylinsä esimerkiksi uuden kumppanin tavatessaan tai kaveripiirin vaihtuessa. On luonnollista ammentaa uudesta seurasta uusia asioita, mutta kenenkään ei tulisi heittää totaalista häränpyllyä musiikkimakunsa, puhetyylinsä tai pukeutumisensa vuoksi vain siksi, että joku muu on erilainen kuin he itse aidommillaan ovat.

Miksi siis kuunnella jazzia vain siksi, koska uusi kumppani rakastaa sitä? Onko järkevää syödä pelkästään raakaruokaa, koska paras kaverikin tekee niin? Työkaverisi ei ehkä pidä pinkistä, mutta mikä estää sinua tykkäämästä? Elite Daily listasi nyt 25 asiaa, joita jokaisen itseään kunnioittavan henkiön tulee vaalia muista välittämättä. Näitä ei saa hylätä koskaan, ikinä tai ainakaan tarkoituksella. Saati mennä muiden takia muuttamaan. Persoonaasi määrittelevät:

1. Pienet asiat, jotka saavat nauramaan

2. Ominainen pukeutumistyyli

3. Taito nähdä maailman kauniit asiat

4. Oma hassuttelu

5. Luontainen huumorintaju

6. Itsekunnioitus ja -tuntemus

7. Rakkaat harrastukset

8. Unelmat ja haaveet

9. Pitkäaikaiset ystävät

10. Energia

11. Innostavat asiat, vaikka ne pienetkin

12. Uteliaisuus

13. Maailman nautinnonlähteet

14. Kyseenalaistaminen

15. Seksuaalinen vetovoima

16. Tapa rakastaa

17. Usko

18. Tyytyväisyys itseen

19. Eettiset rajat elämässä

20. Moraali

21. Rakkaus perhettä kohtaan

22. Elämänjano

23. Epäonnistumisten hyväksyminen

24. Avoimuus

25. Halu kokea uusia asioita

Uusimmat