25 tärkeintä persoonallisuuden piirrettä – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä aidot ihmiset ovat kiinnostavimpia kuin ne, jotka yrittävät kulkea elämäänsä jonkin tietyn normin ja muotin sanelemana. Kauneus on katsojan silmissä, mutta useimpien mielestä rehellinen ja persoonallinen tyyppi on tuhatkertaisesti ihailtavampi kuin henkilö, jonka habitus perustuu teennäisyyteen ja muiden matkimiseen.

Jotkut ihmiset muuttavat elämänsä ja tyylinsä esimerkiksi uuden kumppanin tavatessaan tai kaveripiirin vaihtuessa. On luonnollista ammentaa uudesta seurasta uusia asioita, mutta kenenkään ei tulisi heittää totaalista häränpyllyä musiikkimakunsa, puhetyylinsä tai pukeutumisensa vuoksi vain siksi, että joku muu on erilainen kuin he itse aidommillaan ovat.

Miksi siis kuunnella jazzia vain siksi, koska uusi kumppani rakastaa sitä? Onko järkevää syödä pelkästään raakaruokaa, koska paras kaverikin tekee niin? Työkaverisi ei ehkä pidä pinkistä, mutta mikä estää sinua tykkäämästä? Elite Daily listasi nyt 25 asiaa, joita jokaisen itseään kunnioittavan henkiön tulee vaalia muista välittämättä. Näitä ei saa hylätä koskaan, ikinä tai ainakaan tarkoituksella. Saati mennä muiden takia muuttamaan. Persoonaasi määrittelevät:

1. Pienet asiat, jotka saavat nauramaan2. Ominainen pukeutumistyyli3. Taito nähdä maailman kauniit asiat4. Oma hassuttelu5. Luontainen huumorintaju6. Itsekunnioitus ja -tuntemus7. Rakkaat harrastukset8. Unelmat ja haaveet9. Pitkäaikaiset ystävät10. Energia11. Innostavat asiat, vaikka ne pienetkin12. Uteliaisuus13. Maailman nautinnonlähteet14. Kyseenalaistaminen15. Seksuaalinen vetovoima16. Tapa rakastaa17. Usko18. Tyytyväisyys itseen19. Eettiset rajat elämässä20. Moraali21. Rakkaus perhettä kohtaan22. Elämänjano23. Epäonnistumisten hyväksyminen24. Avoimuus25. Halu kokea uusia asioita