25 tärkeintä persoonallisuuden piirrettä – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä aidot ihmiset ovat kiinnostavimpia kuin ne, jotka yrittävät kulkea elämäänsä jonkin tietyn normin ja muotin sanelemana. Kauneus on katsojan silmissä, mutta useimpien mielestä rehellinen ja persoonallinen tyyppi on tuhatkertaisesti ihailtavampi kuin henkilö, jonka habitus perustuu teennäisyyteen ja muiden matkimiseen.

Jotkut ihmiset muuttavat elämänsä ja tyylinsä esimerkiksi uuden kumppanin tavatessaan tai kaveripiirin vaihtuessa. On luonnollista ammentaa uudesta seurasta uusia asioita, mutta kenenkään ei tulisi heittää totaalista häränpyllyä musiikkimakunsa, puhetyylinsä tai pukeutumisensa vuoksi vain siksi, että joku muu on erilainen kuin he itse aidommillaan ovat.

Miksi siis kuunnella jazzia vain siksi, koska uusi kumppani rakastaa sitä? Onko järkevää syödä pelkästään raakaruokaa, koska paras kaverikin tekee niin? Työkaverisi ei ehkä pidä pinkistä, mutta mikä estää sinua tykkäämästä? Elite Daily listasi nyt 25 asiaa, joita jokaisen itseään kunnioittavan henkiön tulee vaalia muista välittämättä. Näitä ei saa hylätä koskaan, ikinä tai ainakaan tarkoituksella. Saati mennä muiden takia muuttamaan. Persoonaasi määrittelevät:

1. Pienet asiat, jotka saavat nauramaan
2. Ominainen pukeutumistyyli
3. Taito nähdä maailman kauniit asiat
4. Oma hassuttelu
5. Luontainen huumorintaju
6. Itsekunnioitus ja -tuntemus
7. Rakkaat harrastukset
8. Unelmat ja haaveet
9. Pitkäaikaiset ystävät
10. Energia
11. Innostavat asiat, vaikka ne pienetkin
12. Uteliaisuus
13. Maailman nautinnonlähteet
14. Kyseenalaistaminen
15. Seksuaalinen vetovoima
16. Tapa rakastaa
17. Usko
18. Tyytyväisyys itseen
19. Eettiset rajat elämässä
20. Moraali
21. Rakkaus perhettä kohtaan
22. Elämänjano
23. Epäonnistumisten hyväksyminen
24. Avoimuus
25. Halu kokea uusia asioita

Uusimmat