25 tärkeintä persoonallisuuden piirrettä – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä aidot ihmiset ovat kiinnostavimpia kuin ne, jotka yrittävät kulkea elämäänsä jonkin tietyn normin ja muotin sanelemana. Kauneus on katsojan silmissä, mutta useimpien mielestä rehellinen ja persoonallinen tyyppi on tuhatkertaisesti ihailtavampi kuin henkilö, jonka habitus perustuu teennäisyyteen ja muiden matkimiseen.

Jotkut ihmiset muuttavat elämänsä ja tyylinsä esimerkiksi uuden kumppanin tavatessaan tai kaveripiirin vaihtuessa. On luonnollista ammentaa uudesta seurasta uusia asioita, mutta kenenkään ei tulisi heittää totaalista häränpyllyä musiikkimakunsa, puhetyylinsä tai pukeutumisensa vuoksi vain siksi, että joku muu on erilainen kuin he itse aidommillaan ovat.

Miksi siis kuunnella jazzia vain siksi, koska uusi kumppani rakastaa sitä? Onko järkevää syödä pelkästään raakaruokaa, koska paras kaverikin tekee niin? Työkaverisi ei ehkä pidä pinkistä, mutta mikä estää sinua tykkäämästä? Elite Daily listasi nyt 25 asiaa, joita jokaisen itseään kunnioittavan henkiön tulee vaalia muista välittämättä. Näitä ei saa hylätä koskaan, ikinä tai ainakaan tarkoituksella. Saati mennä muiden takia muuttamaan. Persoonaasi määrittelevät:

1. Pienet asiat, jotka saavat nauramaan



2. Ominainen pukeutumistyyli



3. Taito nähdä maailman kauniit asiat



4. Oma hassuttelu



5. Luontainen huumorintaju



6. Itsekunnioitus ja -tuntemus



7. Rakkaat harrastukset



8. Unelmat ja haaveet



9. Pitkäaikaiset ystävät



10. Energia



11. Innostavat asiat, vaikka ne pienetkin



12. Uteliaisuus



13. Maailman nautinnonlähteet



14. Kyseenalaistaminen



15. Seksuaalinen vetovoima



16. Tapa rakastaa



17. Usko



18. Tyytyväisyys itseen



19. Eettiset rajat elämässä



20. Moraali



21. Rakkaus perhettä kohtaan



22. Elämänjano



23. Epäonnistumisten hyväksyminen



24. Avoimuus



25. Halu kokea uusia asioita