Mies, näin pilaat ihmissuhteen nopeasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parisuhde on elämän kiinnostavin arvoitus. Miksi toiset saavat suhteensa toimimaan lämmöllä ja rakkaudella, kun taas jotkut rakkaussuhteet jäävät draaman ja pelkojen jalkoihin? Nyt eräs video kertoo asian miesnäkökulmasta.

YouTube
YouTube

YouTube-videolla kerrotaan nimittäin niitä miesten ajatuksia, jotka voivat tuhota täydelliseltäkin vaikuttavan suhteen. Suhde voi olla vaakalaudalla, jos uros ihanasta tyttöystävästään huolimatta edelleen haluaa harrastaa seksiä muiden naisten kanssa.

Videolla kuullaan miehen puolelta aluksi naista ihastelevia ajatuksia, joiden jälkeen mies alkaa kritisoimaan tätä. Pätkä osoittaa, että negatiiviset ajatukset saattavat olla se ensimmäinen asia, josta suhde lähtee rakoilemaan. Samankaltainen video voitaisiin tosin tehdä naisista – sillä kuullaanhan heidänkin suustaan joskus turhaa kritiikkiä puolisoista.