Isac Elliotin jättihitti kuunneltu Spotifyssä jo 10 miljoonaa kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isac Elliotin jättihitti New Way Home on kuunnelty Spotifyssa yli kymmenen miljoonaa kertaa. Tämä on vasta kolmas kerta, kun suomalainen kappale on yltänyt vastaavaan suosioon. Edelliset olivat Sunrise Avenuen ja Daruden hitit.

Isac Elliot tähdittää Loop Live –konserttia Helsingin Kaisanimessä 13. kesäkuuta. Isac on maamme seuratuin teinitähti sosisaalisessa mediassa, sillä hänellä on Instagramissa yli 180.000 seuraajaa, Facebookissa yli 97.000 tykkääjää ja Twitterissä yli 41.000 seuraajaa. Viime toukokuussa julkaistu ensialbumi Wake Up World debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä ja on siitä lähtien ollut listan kärjessä peräti 45 peräkkäistä viikkoa.

Isac Elliot oli yksi kuunnelluimmista suomalaisartisteista Spotifyssa yli 15 miljoonalla striimillään. Billboardin Next Big Sound -listan sijalle 11 yltäneestä Isac Elliotista povataan Suomen ensimmäistä kansainvälistä supertähteä. Valtavaa suosiota ja hysteriaa nauttiva Isac Elliot on Norjan lehdistössä tituleerattu pohjoismaiden suurimmaksi teini-idoliksi.