Fitness-tähti Mari Valosaari raivostui perheenäidin lastensuojeluilmoituksesta: ”Mitä v**tua?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinikaunotar Mari Valosaari menestyi taannoin upeasti bikiniammattilaisten MM-kilpailuissa ja oli ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla. Taannoin Valosaaren perhe sai esikoisensa, joten Mari on nykyisin ahkerasti kuntosalilla rehkivä fitness-perheenäiti.

Ahkera kuntosalilla kävijä on nyt raivostunut samasta asiasta kuin tuhannet muut suomalaiset. Stara kertoi aiemmin tänään tapauksesta, jossa lastensuojelu lähestyi erästä perheenäitiä, koska tämä käy neljä kertaa viikossa kuntosalilla ja on ottanut myös vauvansa mukaan salille treenin ajaksi. Nyt perheenäiti joutuu tapaamiseen sosiaaliviranomaisten kanssa Facebook-tietojen perusteella nimettömänä tehdyn ilmoituksen perusteella.

Kuten arvata saattaa, tuhansien muiden lisäksi myös Mari Valosaari on raivostunut tapauksesta. Hän purkaan tuntojaan blogissaan. Kirjoituksen yhteydessä hän julkaisi valokuvia, joissa treenaa kuntosalilla lapsen katsellessa vieressä.

Mari Valosaari
Mari Valosaari

– Äidille kirje lastensuojelusta salilla käynnistä! MITÄ V***UA??? Anteeksi keilenkäyttö mutta nyt pistää oikein vihaksi! Siis oikeesti eikö sosiaalityöntekijöillä ole parempaa tekemistä, Valosaari ihmettelee.

– Äiti joka on pudottanut raskauskilonsa salilla käymällä on saanut lastensuojelusta kirjeen jossa viitataan lapsen heitteillejättöön. Lapsi on ollut äidin salilla käynnin ajan joko äidin mukana tai isän kanssa kotona. Tahdon tukea tätä äitiä ja tässä on sossun tädit teille minun kuvia salilta jossa Mila on mukana. Jos itsestään huolenpitäminen on lapselle vaaraksi lähettäkää kirje tännekkin!! Valosaari jatkaa.

Mari Valosaari on menestynyt fitness-kilpailuissa erittäin hyvin sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Hän kilpaili taannoin Torontossa bikiniluokassa ammattilaistasolla ja hänet on valittu myös Miss Bikini Americaksi. Nykyisin Valosaaren arkeen kuuluu perhe-elämää ja kuntoilua.