Odottamaton käytännön pila: Ihmiset esittivät mallinukkeja – tässä reaktiot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Improv Everywhere -ryhmä tunnetaan lukuisista Youtubeen päätyneistä piilokameravideoista. Olemme uutisoineet esimerkiksi ryhmän olympiatulta ja Hämähäkkimiestä koskevista piloista. Tuore piilokameratempaus ei mennyt täysin suunnitelmien mukaan.

YouTube
YouTube

Uudessa piilokameravideossaan Improv Everywhere -ryhmä pukee 40 ihmistä valkoisiin kokovartalopukuihin ja GAP-vaatekauppaketjun vaatteisiin. Heidät lähetetään samaisen ketjun New Yorkissa sijaitsevaan liikkeeseen, missä he esittävät mallinukkeja asiakkaiden ja henkilökunnan hämmästellessä vieressä.

Kaikki eivät ole Improv Everywheren jäynästä innoissaan. Kaupan vartijat soittavat paikalle poliisit, jotka uhkaavat videolla pidättää pilaan osallistujat. Viranomaiset kuitenkin päästivät heidät poistumaan ilman seurauksia siinä vaiheessa, kun tilanteen todellinen vakavuusaste selvisi.