Orlando Bloom pokasi Justin Bieberin exän – näin Miranda reagoi Instagramissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun mallikaunotar Miranda Kerrin ja näyttelijäkomistus Orlando Bloomin unelmien liitto hajosi, on entinen pari tapaillut uusia ihmisiä. Bloomin kerrottiin äskettäin treffailleen Nora Arnezeder-nimistä ranskalaista näyttelijätärtä. Nyt hänellä on ollut nuorempaa seuraa.

Orlando bongattiin nimittäin juhlimassa yhdessä 21-vuotiaan Selena Gomezin kanssa. Neito sanoi äskettäin taas vaihteeksi hyvästit Justin Bieberille suututtuaan kanadalaispopparille. Bloom ja Gomez nähtiin lauantaina yhdessä Los Angelesissa, uutisoi Daily Mail.

Kerr reagoi asiaan julkaisemalla itsestään kuvia miesmallin kanssa. Instagram-kuvissa hän poseeraa 28-vuotiaan miesmallin Jon Kortajarenan ja valokuvaaja Sebastian Faenan seurassa. Ensin mainittu mallikomistus linkitettiin aiemmin romanttisesti yhteen Madonnan kanssa.

Kerristä itsestään on aiemmin julkaistu yhteiskuvia Justin Bieberin kanssa. Mallin kerrotaan olevan varsinainen Bieber-fani, mikä aiheutti mustasukkaisuutta silloiselle aviomiehelle Orlando Bloomille. Pari meni naimisiin vuonna 2010 ja erosi viime vuonna.