Tom Of Smurfland leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itella kertoi äskettäin, että se kunnioittaa maailmankuulun suomalaisen taiteilija Touko Laaksosen teoksia julkaisemalla syyskuussa niille omistetun postimerkkisarjan. Tieto seitsemän postimerkin sarjasta levisi nopeasti maailmalle ja sai osakseen sekä kiitosta että kritiikkiä.

Varsinkin Yhdysvalloissa tieto Tom of Finland -postimerkeistä on otettu vastaan positiivisesti yllättyneenä lukuisten medioiden ylistäessä postimerkkejä esimerkiksi cooleiksi ja rohkeiksi.

Nyt maailmalta kantatuu myös näyttävä kunnianosoitus suomalaiselle homotaiteelle, sillä taiteilija Alessio Slonimsky on tehnyt samassa hengessä oman näkemyksensä Tom of Finlanfin ja Smurffien risteytyksestä. Teoksen nimi on Tom of Smurfland.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat