UPS-lähetti löysi nääntyneen tanskandoggin – sitten tapahtui jotain upeaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa kerrotaan nykyisin runsaasti tarinoita heitteillejätetyistä koirista, jotka ovat saaneet hyvien ihmisten käsissä uuden elämän. Taannnoin UPS-lähettiyrityksen työntekijä Gavin Crowsley löysi Phoenixissa lähes kuoliaaksi nääntyneen tanskandoggin, joka näytti kuihtunelta dalmatiankoiralta.

Crowsley ei jättänyt asiaa siihen, vaan otti koiran mukaansa, koska ilman ruokaa, juomaa ja suojaa lyhyessä ketjussa ollut koira oli vaarassa kuolla hetkellä millä hyvänsä. Koira painoi vain 35 kiloa. Tuon päivän jälkeen on tapahtunut paljon, sillä koira sai Crowsleyn luota hyvän ja rakastavan kodin, ja tietenkin ruokaa syödäkseen.

Koira on kuuro ja toisesta silmästä sokea, mutta muuten terve. Se painaa nykyisin 80 kiloa. Nyt mies on julkaissut kuvia koirasta UPS-yrityksen Facebook-sivuilla, ja koiran muutos on ollut koskettavan hieno.