Ilmaiseksi urheilumatsiin – alkoholin kanssa? Mies esittelee kikkansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni on varmasti samaa mieltä siitä, että musiikki- ja urheilutapahtumien lippuhinnat ovat viime vuosina nousseet melko korkeiksi. Joillekin hinnat ovatkin jo liian huimaavia. Niinpä eräs amerikkalaismies on nyt tehnyt videon, jolla hän kertoo niksejä siihen, kuinka urheilutapahtumiin pääsee livahtamaan ilmaiseksi sisään.

YouTube
YouTube

Avain onnistumiseen on vauvan tuttipullossa. The Hacks Of Lifen julkaisemalla YouTube-videolla kerrotaankin yksityiskohtaisesti, kuinka kyseisen pullon avulla pääsee ilmaiseksi sisään siten, että matkaan saa vielä omat juomatkin. Urheilutapahtumien järjestäjät toki eivät varmasti katso tätä yritystä kauhean hyvällä.

Neuvokas Mike neuvoo myös katsojille, kuinka samaisessa tapahtumassa voi hankkia itselleen ilmaista ruokaa ja juomaa. Jos kukkaroaan ei halua keventää ollenkaan, on miehen videolla erittäin käyttökelpoisia vinkkejä. Niksikoostetta on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 600.000 kertaa.